Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Straattheaterfestival Markt op stelten XL

augustus 15

Waar?  Verschillende locaties in het centrum van Diksmuide.

Prijs?  Gratis.

https://www.bezoekdiksmuide.be/marktopstelten

Jong en oud kunnen zich laten verwonderen door heel wat betoverende en komische theateracts tijdens Markt op Stelten XL. Wissel straattheater af met een bezoekje aan de tweedehandsboekenmarkt, het speeldorp, het zomerterras en sluit af met een vleugje rock ‘n roll.

Op donderdag 15 augustus krijg je vanaf de middag de mooiste straattheateracts voorgeschoteld op diverse locaties in het stadscentrum. Naast de Grote Markt, het Begijnhof en de Vismarkt, kan je ook in het stadspark verschillende acts meepikken.

Mix langere acts met kortere acts die meerdere keren opgevoerd worden, en stel zo je ideale programma samen, op maat van jouw gezin. Dankzij de extra randanimatie waar je doorlopend van kan genieten, zit een dood moment er niet in. Wil je liever wat rust? Dan biedt het zomerterras vanaf 12 uur heerlijk gerstenat en lokale streekproducten aan. 

Benieuw welke acts er allemaal aanwezig zullen zijn tijdens dit straattheaterfestival? Hou dan rond juli deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
augustus 15