JoMi Fotografie groep

De complete gids voor de Nikon Z 50 DX-systeemcamera

Geschreven in het Engels.
Inlichtingen via e-mail of op de JoMi vergaderingen.

Deze complete gids voor de Nikon Z50 is een must-have voor elke Nikon Z50-gebruiker.
Er is gewoon geen ander werk dat in de buurt komt van de details, het nut of de volledigheid van dit werk. Zelfs Nikon’s eigen referentiehandleiding mist dingen die in dit boek worden beschreven.

Volledige gids voor de Nikon Z50 helpt u het gebruik van de Nikon Z50-camera te begrijpen en onder de knie te krijgen. Deze DX-camera wordt volledig behandeld in dit E-Book van 969 pagina’s.

Hoewel de Z50 bijvoorbeeld veel lijkt op de Z6 en Z7, zijn er een aantal vereenvoudigingen, commissies, gewijzigde standaardinstellingen en zelfs een aantal nieuwe functies.
Nikon heeft onlangs ook nieuwe functies voor hun camera’s geïntroduceerd, zoals verscherping in het middenbereik en diffractiecompensatie, een groot aantal nieuwe creatieve beeldinstellingen en veel nuances in veel van de eerdere DSLR-achtige functies. Wist je bijvoorbeeld dat op hoge lichten gerichte lichtmeting op de Z50 anders werkt dan op de D5/D850?

Dit boek behandelt alles (vandaar de naam). Ik zal je laten zien waarom de nieuwe lensvatting belangrijk is, welke oudere lenzen je kunt gebruiken met de FTZ-adapter en hoe het Z-focussysteem eigenlijk in elkaar zit en werkt. Vrijwel alles wat er bekend is over het Z-systeem staat in dit boek.
NIKKOR Z-objectieven zijn geschikt voor foto’s en voor video’s. Ze zijn snel, helder en klein en uw Nikon Z-camera is compatibel met alle objectieven. Als u NIKKOR-objectieven voor D-SLR-camera’s met een F-vatting hebt, kunt u deze gebruiken met de FTZ-vattingadapter.

U vindt diepe maar begrijpelijke uitleg met meer voorbeelden en suggesties dan in andere gidsen die u kunt kopen, allemaal in de no-nonsense en begrijpelijke schrijfstijl waar de schrijver beroemd om is geworden. Hoe goed u de Z-camera’s van Nikon ook denkt te kennen, u zult in dit werk dingen tegenkomen die u nog niet wist over de Z50. Daarom is het een must haved.

De hoge beeldkwaliteit van de Nikon Z 50 doet recht aan de manier waarop u de wereld ziet. Door de grote Nikon Z-vatting kan de grote 20,9 MP DX-formaat sensor van de camera meer licht over het hele beeld vastleggen. En met meer licht zijn er meer details zichtbaar. Dag of nacht, de kleuren in uw foto’s en video’s zijn altijd helderder. De diepte is groter. En de scherpte is spectaculair.

1 gedachte over “De complete gids voor de Nikon Z 50 DX-systeemcamera”

Reacties zijn gesloten.